MysticWood heeft ook een touwtrekteam: De MysticWoody's. Er wordt deelgenomen aan toernooien in het zand en in bakken. Sedert mei 1999 nemen ze deel aan verschillende toernooien. Stuur een berichtje voor informatie! of teken/bekijk het gastenboek!Touwtrekken in bakken zie je in bovenstaande figuur. De MysticWoody’s bereiden hier een aanval voor. Meer wedstrijdfoto's zijn te zien in de fotogalerij. Ook wordt er ooit meegedaan aan gewichttrekwedstrijden. In de Kempische omgeving wordt in diverse plaatsen het zogenaamde
Kieptrekken georganiseerd. Wanneer u op Kieptrekken klikt, vindt u er enige uitleg.

De wedstrijdagenda ziet er als volgt uit:

14 mei Biest-Houtakker, 6 tegen 6 in bakken: jacvandijck@hetnet.nl

Wanneer u eens een touwtrektoernooi zou willen organiseren in bakken biedt MysticWood de mogelijkheid om een touwtrekbak te huren. Het voordeel van zo'n bak is dat deze overal opgesteld kan worden en men niet afhankelijk is van de ondergrond. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de bak in een feestzaal neer te zetten. Benodigde zaallengte is 20 meter. De bak biedt uitkomst voor het trekken van 6 tegen 6 personen. Het huren van de bak komt op 70,- Euro incl. Btw. Dit is incl. touw, incl. 2 riemen voor de laatste man/vrouw.

Hierboven is een foto weergegeven waar de touwtrekbak gedeeltelijk op te zien is.

Ook te huur: de pneumatische sterke arm van de MysticWoody's, leuk voor op evenementen e.d. om te armworstelen, 70,- Euro incl. Compressor, incl. Btw:

Rutmer Mourits aan het handjedrukken, Kan hij 3 bar de baas?

Frans Houbraken in opperbeste stemming

Bekijk de training!

Wie zijn de MysticWoody's?

Fotogalerij

Uitslagen

Home